slide show

SKRIVET: 2011-02-26, kl 19:37:12 | PUBLICERAT I: - Porträtt/Människor

Kalla dagar


Canon EOS 550D + EF-S 50mm f/1.8 II
s1/256, f1.8, ISO100Canon EOS 550D + EF-S 50mm f/1.8 II
s1/128, f1.8, ISO100Canon EOS 550D + EF 50mm f/1.8 II
s1/197, f1.8, ISO100


Jag kom hem en dag tidigare en planerat. Vädret var så tråkigt och det är inte kul att sitta inne i stugan hela dagarna. Men har riktigt roligt och skidåkning vart det två dagar av fyra. Brädan dissade jag fullständigt eftersom det var så skönt och kul att åka skidor :) Blev även en kväll på Experium där vi bowlade. Ida vann och jag kom trea.

Måste köpa mig ännu ett par nya byxor, då mina älsklingssvarta byxor fick sig ett hål under Sälen-vistelsen. Jag som köpte dom i England på höstlovet :( Kul att mina två favoritjeans går sönder samtidigt. Måste jag på stan och leta nya och lägga massa pengar på det, sjukt kul!

Nu har jag precis ätit och ska snart iväg till William och se på lite film. Imorgon blir det pluggdag :(

Puss och kram!

SKRIVET: 2011-02-14, kl 21:08:49 | PUBLICERAT I: - Dagen i bilder

Alla hjärtans dag tvåtusenelva


Glad alla hjärtans dag!

Då var det 14 februari igen då, och det innebär att kärlek ska spridas. Jag har faktiskt gett ut lite kärlek idag. Köpte faktiskt lite choklad till Ida och min pappa, och en bukett blommor till min mamma. Sen har jag kramats massa också, så jag tycker jag gjort väldigt bra ifrån mig :)

I helgen fixade jag lite ny design, var så fruktansvärt trött på den andra :) och om jag skulle ha tid och lust så skulle jag verkligen fixa till så bloggen blir snygg. Men ah... jag har aldrig den tiden, och html-koder och jag går inte riktigt hand i hand dessutom. Sen har jag även tagit promenad med Ida och sett massa film med William. Helgen var ju fri från läxor (nästan) så passade på att utnyttja detta.

På onsdag är det friluftsdag och då åker jag till Sälen med Hanna och Louise :D bussen åker klockan 06.00 och är hemma igen 20.00, så kommer antagligen vara helt slut efter 6 timmars snowboard. Det känns inte kanon att det är en "fysik-torsdag" som vi kallar't dagen efter heller. Jag överlever nog :)

Nu jobbar jag på Hannas födelsedagspresent, eftersom den lilla flickan fyller 17 år på torsdag! Så om jag ska hinna klart så måste jag verkligen jobba med det hela kvällen nu och imorgon.

Fortsätt sprida kärlek, dagen är inte slut än.
Massa puss och kram!

SKRIVET: 2011-02-06, kl 13:24:57 | PUBLICERAT I: - Dagen i bilder

Glida på snöBilder från Storstenshöjden igår! (tagna med HTC Hero)

Igår hade jag det riktigt trevligt tillsammans med Hanna och Louise i Storstenshöjden :) Åkte dit vid elva och var framme halv tolv. Sedan var det bara att köra igång med att lära Hanna åka. För att aldrig stått på ett par skidor i hela sitt liv så var hon en naturbegåvning! Efter en timme körde hon riktigt slalom, gissa om jag och Lollo var imponerade? Så vi körde till stängningstid (kl. fem) och var helt slut när vi satt i bilen på väg hem. Men det var otroligt kul, även om kroppen värker idag :)

Sen kom även Ida förbi på kvällen och vi åt lite godis och såg på Melodifestivalen (som verkligen bara blir sämre och sämre).

Och söndagar betyder förstås läxor. Fysikprov på fredag och jag ska klara av det utan problem. Sen är förstås fysik min svagaste sida och jag gillar det inte alls vilket gör allting mycket mer komplicerat! Men har i alla fall gjort några av övninguppgifterna... tar en paus nu.

Sen funderar jag på att sätta på "How to train your dragon" ikväll... börjar bli så svårt att motså filmen
Puss och kram!

SKRIVET: 2011-02-03, kl 19:12:19 | PUBLICERAT I: - Svart/vit

Göra gammalt till nytt


Canon EOS 550D + EF 50mm f/1.8 II
s1/83, f1.8, ISO1600


Det blir att redigera gamla bilder för min del. Har verkligen ingen inspiration och inga bra motiv för den delen heller. Positiv energi sprudlar :)

Jag sa åt mig själv för snart två timmar sedan att göra kemi, ändå så har jag inte gjort det. Hatar att jag ska vara så dålig med att plugga! Skulle ha gått till biblioteket... där finns det iaf ingen tv eller dator som distraherar mig.

Redan fredag imorgon! Tiden går så läskigt snabbt just nu... tyckte det var söndag nyss, och december nygligen, och 2009 precis. Lördag närmar sig i alla fall då jag sticker till Storstenshöjden med Hanna och Louise. Hoppas inte snön smälter bort totalt bara. Det har ju blivit vår på bara några dagar här!

Och jag är huuuuuur sugen som helst på att titta på "How to train your dragon" :( min absoluta favoritfilm som jag inte sett på en månad nu. Såg den senast med Linn runt nyår för sjätte gången. Kan bara inte få nog av den

Jag måste sätta igång och plugga nu, provet är faktiskt imorgon.
Puss och kram!


Music of the day: Jónsi - Sticks & Stones