slide show

SKRIVET: 2013-01-17, kl 22:56:00 | PUBLICERAT I: - Teckningar

Thorin Oakenshield + speed drawing

Thorin Oakenshield från "The Hobbit".

Och där kom nästa teckning med tema "the Hobbit". Faktum är att jag ändrat mina planer, sa ju att jag skulle göra alla 13 dvärgar... Men kom på en bättre idé. Har köpt ett 50x70cm papper och ska göra en stor bild istället :) typiskt mig att komma på annat hela tiden, vi får se hur det går.

Är hyfsat nöjd med bilden i alla fall, tycker alltid det är lika kul att se processen i hög hastighet!

SKRIVET: 2013-01-12, kl 18:19:00 | PUBLICERAT I: - Dagen i bilder

Nytt projekt

 
Bilbo och Thorin
 
Som ni kanske sett så har jag blivit djupt förälskad i filmen "The Hobbit" och redan gjort en teckning på Bilbo Baggins. Tänkte starta ett nytt projekt, som jag hoppas att jag ska kunna genomföra till slut. Har nämligen tänkt mig rita alla 13 dvärgar i filmen, alltså 13 olika teckningar. Har börjat på Thorin och hoppas jag känner mig lika inspirerad att fortsätta när jag är klar med honom.

Det kommer bli utmanade att göra 13 teckningar inom en kortare tid och dessutom att göra dom bra. Men med den massiva inpirationen jag känner nu så känns det som om det ska gå vägen ;)

SKRIVET: 2013-01-06, kl 14:38:02 | PUBLICERAT I: - Teckningar

Bilbo Baggins + speed drawing


Bilbo Baggins från "The Hobbit"
 
Det var ett tag sen, men nu kände jag att det var dags. Såg ju filmen "The Hobbit" för tre veckor sen och jag älskade allting med den, verkligen en fantastisk film. Så ville egentligen sätta igång med en speed drawing direkt, men skolan kom såklart ivägen. Nu på lovet fick jag min chans och här är resultatet! :)

Jag är faktiskt stol över mig själv. Bland de bästa teckningarna jag gjort och framförallt den bästa speed drawingen jag gjort! Kände sån där massiv inspiration som jag gjorde när jag ritade Loki för första gången i maj, var hur kul som helst att göra denna! :)

Speed drawing av Bilbo Baggins

SKRIVET: 2013-01-01, kl 20:54:00 | PUBLICERAT I: - Dagen i bilder

Nyårsafton 2012

Canon EOS 550D + Standardobjektiv
 
Och så var det helt plötsligt 2013. Firade nyår med några vänner igår och jag minns hur jag sa för ett år sedan att jag skulle vara i London detta årskifte. Kom inte så långt med det, men igår insåg jag att nästa år ska jag planera nyår bättre, den här stan har inte så mycket att erbjuda.
 
Hoppas ni haft en fin afton, nu kör vi hårt med ett nytt år! ♥