slide show

SKRIVET: 2010-05-09, kl 20:33:54 | PUBLICERAT I: - Abstrakt

Inget ovanligt


Grattis till Stefan som fyllde 22 år i fredags! Åkte hem till honom med mamma, brorsan och mormor idag och fikade lite. Han fick dessutom pengar, godis och trisslotter utan vinst. Sen tog mammi och jag en promenad i Bråten.

Har haft en skön helg. Inte några läxor alls, för en gångs skull. Så igår var jag förbi marknaden med Ida och kollade läget. Sen blev det hem till henne och gjorde klart powerpointen till tyskan. Kommer bli succé!

Bara tre dagar i skolan denna vecka! Skönt som bara den, speciellt när man slipper torsdagen. Och på söndag blir det resa till Moss i Norge över natten. Riktigt kul!

Mycket ledigt jag haft de senaste veckorna... hm. Hoppas den nya designen inte ser fucked up btw?
PUSS OCH KRAM!

SKRIVET: 2010-05-06, kl 20:47:50 | PUBLICERAT I: - Dagen i bilder

Bratislava

Några bilder från Bratislava! De är inte redigarade alls, så ah...

Slovakien var verkligen bäst till tusen! Jag behövde de där fyra dagarna ledigt. Och jag blev verkligen imponerad av landet, hade ganska så låga förväntningar. Jag turistade lite och shoppade i två olika köpcentrum, sweet. Besökte slottet, "UFO:t" och kollade in stan lite. Ett riktigt fint land faktiskt, speciellt när Donau rinner igenom.

Tyvärr kom jag hem till kaos. Massvid med läxor och sådant shit. Haft nationella i kemi, redovisat i fysiken och ska imorgon ha prov i samhällsekonomi. Har lyckats skjuta upp matteläxa och tyska redovisning.

Imorgon är det fredag som tur är och i helgen blir det antagligen träning med min och nattis drillgrupp, sen marknad och film med ganget? Mysigt i alla fall. Tack förresten för en trevlig valborgsmässoafton! :)

Puss & Kram!