slide show

SKRIVET: 2011-11-09, kl 18:29:33 | PUBLICERAT I: - Blandat

Hjälp från dig!

"Det har beslutats att familjen Pirgul efter utredningar inte får uppehållstillstånd och ska utvisas till Afghanistan. Den 2 november befann sig familjen på polisstationen i Karlskoga. Efter att familjen inte ville ta ett engångs pass för att utvisas från Sverige, använde 20st poliser våld mot mamman och pappan i familjen. Den 2 november blev fadern i familjen tagen av polisen. Den 3 november blev de äldsta syskonen Tarik Pirgul och Marjam Pirgul tagna från resterande i familjen och satta i förvar i Flen tillsammans med fadern. Familjens enda chans är att stanna i Sverige. Gå med i denna grupp och stötta familjen som kämpar för att få stanna kvar! Familjen känner starka band till Sverige och vill inget annat än att stanna kvar. Barnen i familjen läser på naturvetenskapliga programmet och är ambitiösa och duktiga elever. Familjen har vänner och bekanta och även kärlekrelationer i Sverige.
Är det så här vi behandlar människor i Sverige? Skäms man inte för att vara svensk?"

Detta är skrivet på denna facebook-sida. En av dessa familjemedlemmar är min klasskompis sedan ett år tillbaka. Det är helt ologiskt att utvisa en familj som är som vilken annan svensk familj som helst. Det är inte vettigt någonstans. Så jag ber er att ge familjen en hjälpande hand! Bli medlem i gruppen på facebook, skriv till politiker och framförallt - skriv ditt namn på namninsamlingen. Det tar dig bara några sekunder och du har genast bidragit till att hjälpa familjen!

Så unna dig lite tid för detta och jag är riktigt tacksam! Karlskoga kämpar för fullt, lite hjälp från dig skadar inte :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara ditt namn

E-POST

URL

Kommentar: