slide show

SKRIVET: 2011-12-31, kl 15:01:55 | PUBLICERAT I: - Blandat

Året som gått - 2011


Januari
Jag spenderade mina allra första dagar tillsammans med Linn uppe i Östersund. Det var kallt, snöigt men väldigt mysigt. Andra terminen på första året på naturvetenskapliga programmet började, och min syster kom, som varje år, hem från England i några veckor.


Februari
Snön låg kvar på backen och det var minst lika kallt som i januari. På sportlovet åkte jag till Sälen och tog Ida med mig, där vi njöt av skidåkning i några dagar. Skolan fortsatte i samma jobbiga takt.


Mars
Snön började (äntligen) försvinna efter ca fem månader och våren började visa sig. Linn kom även på ett besök sista helgen i månaden. För övrigt var månaden inte så händelserik (det är den aldrig...).


April
Jag tog med mig Ida ut och fota lite bland vitsipporna. Påsklov blev det så småningom och jag åkte till Sälen som vanligt. Där uppe fick jag sällskap av Louise i backarna, även om snön var av minsta laget. Varmt och skönt var det dock! Skolan fortsatte pusha på med prov och läxor.


Maj
Antagligen den mest stressfyllda månaden i skolan. Tusentals nationella prov och övriga läxor. Min bror fick besök från Tyskland och jag åkte till Norge tillsammans med drillen och paraden. Det visade sig även att jag nästan inte tagit några bilder med kameran denna månad.


Juni
Första året på natur tog äntligen slut och jag såg verkligen fram emot sommarlovet. Linn kom på ett ytterligare besök, jag firade midsommarafton i Loka Brunn och fick mig ett sommarjobb på Saab Dynamics. Blv inte mycket sovmorgon med tanke på jobbet, men det var verkligen värt det med tanke på vad jag tjänade.


Juli
Månaden startade med Putte i Parken där jag fick se många bra band och artister. Sommarjobbet fortsatte fram till min födelsedag 15 juli, då jag blev hela 17 år gammal. Skaffade mig halsfluss och jag åkte iväg till Gotland en vecka tillsammans med Linn, där jag fick uppleva det värsta åskvädret någonsin.


Augusti
Jag fick äntligen åka till mitt efterlängtande Island för andra gången och göra en resa runt hela landet på en vecka. Det var det absolut bästa med hela sommaren och jag är så stolt att jag lyckades övertala min föräldrar. Skolan började olyckligtvis och det var dags för ännu ett år av slit.


September
Linn kom till Karlskoga och vi planerade en rätt så cool fotografering! Är stolt över resultatet, och hur vi lyckades få ihop allt. Dessutom spenderade Ida och jag en dag på att gå till Degerfors. Det tog oss fyra timmar att promenera två mil. Det var tufft, men ändå väldigt roligt!


Oktober
Inte mycket hände förutom att jag var galet skoltrött redan efter två månader. Resan till min syster i England tillsammans med Ida på höstlovet var efterlängtad och vi hade en riktigt bra vecka, där vi bl.a besökte fantastiska York.


November
Snön hade fortfarande inte kommit och det var ovanligt varmt för månaden. Jag kämpade på in i skolan och var fortfarande skoltrött. Ida och jag invigde julen med bakning första advent och jag fortsatte hoppas på att snön skulle komma snart.


December
Jag åkte till Stockholm och Linn över en helg där vi spenderade mycket tid på tv-spel, men hann även klämma in en häftig fotografering. Terminen tog slut och jullovet var efterlängtat. Jag åkte till Sälen där jag firade jul och är nu tillbaka i Karlskoga för att fira nyårsafton med tre kära vänner.


2011 har gått snabbt, och det har ändå varit ett bra år. Mest för att jag fick en Island-runt-resa i sommras, men även nära och kära har verkligen förgyllt detta år. Ett stort tack till alla i min närhet som gör dagarna värda att uppleva.


Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år, och hoppas att 2012 blir ännu bättre :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara ditt namn

E-POST

URL

Kommentar: